Per què es diuen Séptimo A? En castellà? De quins temes tracten les seves cançons? De què anirà el seu proper disc? On han estudiat música els seus components?

Totes aquestes qüestions i moltes més són les que ens han respost els membres de SéptimoA en l’entrevista que els alumnes de 4t els vam fer per a la revista de l’escola: Ressò, l’arrel de la notícia.

Des d’aquí, volem donar les gràcies al grup per haver fet possible aquesta entrevista i per l’obsequi que ens van fer.

A més de la meravellosa entrevista als membres de Séptimo A, hi trobareu l’apartat d’opinió que aquesta vegada és referent a Donald Trump, les notícies de les diferents seccions de l’escola, notícies d’experimentació, dels beebots, de les proves diagnòstiques, de l’apadrinament lector, de les assignatures optatives de l’ESO, de la festa de fi de curs... També hi trobareu les recomanacions que us aconsellem, els entreteniments matemàtics i uns experiments molt divertits.

Al final de la revista, hi ha les fotografies guanyadores del concurs fotogràfic: Les meves mascotes. Els guanyadors de P3/P4 han estat: Carles Vilà Serena amb “Després de menjar...quina son!” i “ Petits amb petits” de Carles i Àlex Vilà Serena. Els de P5, Nil Jiménez Bajona amb “Somnis” i “El gat amb botes” de Laia Ruiz Rodríguez. Els de C. Inicial, Clara Borés i Maria Guilanyà. Els de C. Mitjà, Jordi Montanyà Novas amb “T’estic esperant” i Júlia Cases. Moltes gràcies per la vostra participació al concurs.

                                                                

Recordeu, no us perdeu la revista, està plena d’il·lusió, de rialles, de neguits, de bons moments, d’esforç i d’emprenedoria dels alumnes de 4t de l’escola.

Aquí teniu l’enllaç. NO US LA PERDEU!!!
https://es.calameo.com/books/0019103680fecc50a59ff

Go to top