Els passats 3, 4 i 5 de maig els alumnes de Cicle Inicial de l’escola vam anar de colònies a l’escola de mar “La Fosca” a Palamós.

Vam viure una aventura marinera plena d’activitats molt engrescadores i divertides.

Amb el vaixell Nautilus vam emprendre un meravellós viatge pel fons del mar, tot descobrint la flora i la fauna de la Reserva Natural de les Illes Medes i gaudint de l’esplendor que ens ofereix aquest espai.

 

La visita al port de Palamós i al Museu de la Pesca ens va permetre conèixer la llotja i el mercat de peix, veient des de primera línia la subhasta del peix descarregat pels pescadors.

Tot mullant-nos els peus, vam explorar el litoral rocós per poder conèixer de més a prop les característiques de la fauna comuna del litoral mediterrani i la seva adaptació al medi on viuen.

Com a cloenda d’aquests dies tan apassionants les monitores ens van convidar a remenar el cul amb les millors cançons del moment a la discoteca.

Van ser uns dies plens d’activitat, on la convivència i la diversió van ser-hi presents en tot moment. Vam gaudir d’una experiència fantàstica, aprenent en un entorn nou i compartint emocions i bons moments, tot treballant l’autonomia personal i les relacions amb els nostres companys i professors.

Go to top