Un any més, els nois i noies de 6è hem participat al projecte musical Cantània organitzat per l’Auditori de Barcelona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

El títol d’aquesta cantata és LA NIT DELS MALSONS, l’estil de la qual es pot emmarcar dins del jazz-rock-fusió. La composició musical d’aquesta obra és d’Àlex Martínez i el text de Marta Buchaca.

El protagonista de la història és en Lluc, un nen de 9 anys molt poruc, que aprèn a conviure amb les seves pors gràcies a una experiència sorprenent que té lloc la nit abans de marxar de colònies, quan el nen està a punt d'adormir-se.La Guardiana de la Por es cola per la finestra i es dedica a vetllar perquè la por no desaparegui del món.Vol fer entendre a en Lluc que tenir por no és dolent i li farà veure que hi ha molts tipus de por. També li diu que tenir por no ha de ser per força un defecte. En Lluc entendrà que la por és necessària per viure i que hi ha pors que l'únic que fan és impedir-nos fer-ho amb plenitud. Després d'adonar-se que tenir por és normal, decidirà ser valent i anar a les colònies. Aquells dies seran els dies més feliços de la seva infància.

Després d’uns mesos d’intens treball, tant musical com coreogràfic i plàstic, hem pogut gaudir de la nostra interpretació en un escenari tan emblemàtic i entranyable com és l’Auditori de Barcelona, amb la companyia i la complicitat dels nostres pares i familiars.

I tal com diu la cantata:
...VIU LA VIDA SENSE POR!!!!

Go to top