El passat divendres dia 10 de febrer, els alumnes de 4t de la nostra escola Arrels vam participar en l'activitat d'educació forestal que els alumnes de 2n curs del Cicle Superior de Gestió Forestal de l'escola Agrària ens van oferir.

L'activitat va tenir lloc al Parc de l'Hort del Bisbe i en ella vam poder aprendre moltes coses sobre el medi ambient, els boscos, els ecosistemes, els animals, les plantes del nostre país i les tasques que duen a terme els forestals. Ho vam fer de la manera que a nosaltres ens agrada més d'aprendre, jugant i fent tot un seguit de proves que us detallem tot seguit: qui és qui?, riu imaginari, el mocador, el linx, la prova dels picarols, la cadena alimentària, passar la pilota i imitar animals. També ens van fer una breu explicació de com tallar els arbres amb un xerrac i la vestimenta dels forestals.

En definitiva, com a escola verda que som, vam aprendre moltes coses sobre la natura i de les tasques que fan els forestals. Amb aquesta activitat vam poder compartir una estona amb alumnes de l'altra escola participant i vam poder conèixer els monitors, estudiants de l'escola Agrària, que eren molt simpàtics i divertits.

Només ens resta desitjar-los sort com a futurs guies o monitors d'activitats pedagògiques forestals i agrair-los tot el que ens van ensenyar.

                                                      

Go to top