Des de fa cinc cursos la nostra estimada revista és digital i les noves tecnologies entren a les nostres llars per quedar-s'hi. Aquest cop us presentem la revista número 36. Com ja sabeu, la seva realització és duta a terme pels alumnes de 4t de cicle mitjà de l'escola Arrels.

Nens i nenes de nou i deu anys que s'impliquen per tal que totes les seccions surtin el màxim de bé possible, fan de fotògrafs, d'investigadors, de reporters, de dissenyadors...Per a ells és tot un repte, són conscients que és gràcies al treball fet en equip que la revista té la qualitat desitjada.

La revista s'edita dues vegades durant el curs, així poden copsar i elaborar totes les parts de la revista. S'inicia el curs i escullen els apartats que aquest any tindrà la revista, pensen què afegir i quins continguts seran els apropiats per a cada secció, tenint en compte que l'escola és viva i que les novetats s'han d'explicar.

Centrant-nos en la revista 36, la que us presentem, podreu trobar-hi l'editorial on s'explica per què pertànyer al grup escola nova 21, l'apartat d'opinió on podreu llegir què pensen del canvi climàtic alumnes, pares, mares i mestres, totes les innovacions de cada secció de l'escola: llar d'infants, ed. infantil, cicle inicial, cicle mitjà, cicle superior i el taller de secundària. Després hi ha l'entrevista a Roger Mas, que li agraïm molt que ens la concedís i que ens dediqués una tarda que per a nosaltres va ser molt especial. No hi pot faltar una activitat en anglès i algunes recomanacions dels nostres petits reporters. L'altre apartat que ens agrada remarcar és com treballem l'educació emocional a l'escola Arrels, ja que ells ho viuen molt intensament i no els costa explicar-ho. Seguidament i per anar tancant la revista, un article de l'AMPA, part importantíssima de la nostra escola, un experiment que convidem a provar als nostres lectors, uns quants entreteniments i l'oferiment de participar en un concurs de fotografia de mascotes.

                                                                                              

Com podeu comprovar, una revista en la qual no hi falta de res, completa i que des d'aquí us convidem que us endinseu en l'aventura de fer-vos-la vostra; llegiu-la i gaudiu-ne.

Us posem el codi QR per poder tenir accés, però, si no, podeu trobar-la al següent enllaç https://es.calameo.com/books/001910368bdff54baa652

Go to top