La nostra biblioteca escolar pretén fomentar la lectura, el desig , les ganes i la il.lusió per llegir en els nostres alumnes. El gust per la lectura és un dels nostres principals objectius i el duem a terme dinamitzant i potenciant tot el nostre fons a partir del préstec. Aquesta tasca és important treballar-la ja des de ben petits, des dels primers cursos, per poder aconseguir que els nens i nenes adquireixin l´hàbit de llegir i puguin descobrir que llegir és imaginar, crear, somiar, volar, viatjar...

És per això, que al llarg de les darreres setmanes hem visitat la Biblioteca Carles Morató, on cada cicle ha realitzat una activitat diferent. Els nens i nenes d'educació infantil i de cicle inicial han realitzat l'activitat "La capsa dels contes" , en la qual les emocions i el treball cooperatiu han estat els eixos principals. Els alumnes de cicle mitjà s'han endinsat en el món del còmic amb l'activitat "El nostre fantàstic còmic" i els més grans de l'escola han pogut jugar d'una forma molt original i poc convencional a "La nostra biblioteca".

Amb aquestes activitats mantenim el contacte amb la nostra biblioteca pública, seguint un mateix camí escola i biblioteca i desenvolupant actituds positives envers la lectura.

La propera visita serà el segon trimestre i els alumnes de l'escola podran tornar a gaudir de noves activitats motivadores, engrescadores i molt enriquidores. Moltes gràcies Biblioteca Carles Morató per fer-ho possible!

                                                                         

Go to top