Aquestes últimes setmanes, les panteres negres i els llops de cicle inicial hem estat treballant el conte EL REGAL de Gabriela Keselman i Pep Montserrat. Això ens ha fet venir ganes d'explicar als companys de l'escola quins són per nosaltres els regals més importants. Abraçades, somriures, petons, amistat, estones de jugar, dibuixos, amor i moltes altres coses són les que vam triar per regalar. Amb moltes ganes i il·lusió vam preparar uns anuncis per compartir els diferents regals amb tothom qui en volgués un. En poques hores els primers papers van començar a desaparèixer i l'escola es va anar omplint de felicitat amb els nostres "petits regals". Aquesta activitat forma part del projecte d'educació emocional que es treballa a l'escola Arrels.

Els regals emocionals són un bon recurs per a potenciar el benestar dels nostres infants i el de les persones que ens envolten, ajudant-los a desenvolupar la seva intel·ligència emocional i a millorar la seva autoestima. A través del treball de competències emocionals internes, l'infant genera benestar amb si mateix i amb els altres i pren consciència dels seus propis sentiments.

"El regal perfecte no és un objecte que algú pugui lliurar. És un present que només tu pots obsequiar." (Spencer Johnon)

Go to top