El passat dia 31 de gener els alumnes de P2 i P3 van compartir un taller molt especial. Van poder gaudir de la visita de la Marta Serena, mare de l'escola, que va realitzar un seguit d'activitats relacionades amb les propietats del so, so-silenci, agut-greu, ràpid-lent... Aquest taller s'emmarca dins el projecte dels sentits que estan treballant els alumnes de P3, amb la finalitat d'anar coneixent el propi cos a partir dels sentits. Mitjançant aquest treball aconseguim que els nens i nenes coneguin les parts del cos, així com l'acceptació i utilització d'aquest com a mitjà per a aconseguir la seva identitat integral amb seguretat i confiança i que siguin capaços d'interaccionar amb l'entorn. En aquest projecte i relacionat amb el programa de salut integral que ja fa anys duem a terme a l'escola, també han treballat l'alimentació saludable i la importància de fer activitat física per aconseguir tenir cura del propi cos.

Tots els infants van gaudir d'allò més amb les propostes de la Marta i van poder relacionar-se els nens de la llar d'infants amb els seus companys de P3. Va ser una tarda plena de novetats i diversió.

Dins aquest projecte, els alumnes de P3 també van poder realitzar un taller amb una altra mare de l'escola, l'Anna Guilanyà, sobre la vista, en el qual van poder manipular i observar diferents objectes com ulleres, tauletes amb 3D, lents de contacte... i van descobrir la importància dels ulls i el seu moviment.

Des d'aquí volem agrair a les dues mares de l'escola la seva col·laboració en l'educació dels nostres infants.

                                                                    

Go to top