L’estiu és ple de llum i colors, el dia s’allarga, i això ens permet fer més activitats al carrer.

El mes de juliol, a la llar d’infants, hem continuat l’activitat educativa de tot el curs, amb noves experiències sobre la creació i la imaginació, a partir del joc, i amb la incorporació d’activitats d’aigua.

Al llarg d’aquest mes, hem seguit treballant al pati com a un espai educatiu més de l’escola, on hem pogut comprovar que hi ha alguns materials que suren i altres s’enfonsen, hem cultivat el nostre petit hortet, de la sorra n’hem fet fang... i també, hem jugat a la piscina amb diferents utensilis. Tal i com diu Tonnucci, el pati ha de ser un espai educatiu que planteja diferents alternatives.

 

Dia a dia, ens hem fet grans i hem arribat al final d’aquest curs. Un curs ple de vivències, emocions, coneixements, experiències compartides, lligams entre les famílies i l’escola, un curs especial, intens, enriquidor i emocionant.

Gràcies a les famílies per confiar en nosaltres per l’educació dels vostres fills. Sort als qui comencen una nova etapa i als qui tornen al setembre, fins ben aviat.

Que passeu unes bones vacances d’estiu!

Les educadores de la llar d’infants

                                                       

Go to top