“LA MÚSICA ÉS L'ART MÉS DIRECTE, ENTRA PER L'OÏDA I VA AL COR.”

Durant tota la setmana, la música ha omplert la nostra escola d’instruments, partitures i cançons. Tot i que donem molta importància a la música durant tot l’any, és per Santa Cecília quan fem un petit reconeixement a aquest art.

En alguns cursos de primària i llar d’infants hem construït instruments amb material de rebuig. A més, tota la setmana ha estat un reguitzell de concerts: mares, pares i avis tocant instruments o cantant, grups de companys amb actuacions rítmiques, actuació de diferents agrupacions musicals... Hem pogut gaudir també d’un conte musicat titulat "L’aniversari dels núvols" per part de l’Escola Municipal de Música de Solsona (EMMS) i d’una roda d’instruments a càrrec d’alumnes de l’escola de secundària.

                                                              

 

I, com a cloenda, el dia 24 hem obert el pati de l’escola als pares per gaudir d’un petit concert en el qual els alumnes d’educació infantil, 1r, 2n i 3r han interpretat la cançó Els gripaus músics i 4t, 5è i 6è Podries, les dues amb lletra de Joana Raspall.

Moltes gràcies mares, pares, avis, companys i EMMS per col·laborar en aquesta setmana, en la qual hem observat que la música té un llenguatge universal que entenen des dels més petits fins als més grans.

Aprenem gaudint!

Go to top