Un any més, l’Escola Arrels ha participat de forma activa en la Marató de TV3, un gran projecte solidari dedicat enguany a les malalties infeccioses.

Des dels més petits fins als més grans, tots els alumnes han participat en diferents activitats solidàries.

A la llar d’infants, hi han posat el seu granet de sorra venent durant la setmana unes bosses de colors per als infants i les famílies.

A primària, els nens i nenes de cicle inicial i 3r curs han omplert els carrers i places de Solsona amb les seves veus nadalenques. Els seus companys de 4t ens han representat els pastorets de Josep M. Folch i Torres al Teatre Comarcal i, a més, encara aquest divendres, els alumnes d’educació infantil ens sorprendran amb una cantada de nadales al pati de l’escola.

A part d’organitzar aquestes activitats, també han participat en la campanya “1 origami 1 euro” impulsada per la Mútua General de Catalunya.

Pel que fa als més grans, l’oferta d’activitats per recollir diners per la Marató ha estat molt diversa a secundària: esmorzars solidaris, nadales i venda de xocolata desfeta al carrers, sessions de cinema amb crispetes, la jornada esportiva, neteja de vidres de cotxes, tallers pels més petits, una tómbola, venda de pastissos...

A més, tots els cursos han assistit a les xerrades de conscienciació que ofereix cada any la fundació de la Marató a càrrec de professionals del món de la medicina.

                                             

 

                                                                        

Des d’aquí , volem felicitar a tots els nens, nenes i joves de l’escola pel resultat de la seva participació i implicació en aquest projecte solidari, que gràcies al treball en equip i a l’esforç de tots ells ha esdevingut un any més, tot un èxit.

Go to top