Arrels

Deixar enrere l’escola de primària i incorporar-se a les dinàmiques de la ESO no sempre és un canvi fàcil i a l’Escola Arrels aquest curs hem dut a terme un projecte per fer més fàcil aquest procés d’adaptació als alumnes que comencen la secundària.

Llegeix més...

Un any més, l’Escola Arrels ha participat de forma activa en la Marató de TV3, un gran projecte solidari dedicat enguany a les malalties infeccioses.

Llegeix més...

Aquest curs l’alumnat de 3r d’ESO A de l’Escola Arrels ens hem proposat ajudar els refugiats. Dins l’entrenament d’habilitats emprenedores, hem escollit dur a terme un projecte social en el qual puguem aportar el nostre granet de sorra per ajudar aquestes persones que han hagut de deixar enrere els seus orígens buscant altres portes obertes.

Llegeix més...

El dimarts 5 de desembre tot l’alumnat de l’ESO van fer la sortida del primer trimestre. Escampats per Catalunya, cada curs va dirigir-se a un indret diferent per dur a terme activitats educatives diverses.

Llegeix més...

Els alumnes del cicle d’activitats comercials han creat un aparador per a Weli Weli, un projecte social que ven roba incentivant l'economia del país d'origen: Senegal.

Llegeix més...

Aquests darrers dies, arran d’una proposta de crèdit de síntesi d’un alumne de l’escola i de la visita a l’IoT Solutions World Congress, els companys del cicle de “Sistemes informàtics i xarxes” han estat coneixent el protocol Blockchain i els fonaments de les monedes criptogràfiques. Això ha empès a alguns d’ells a començar a participar en la creació d’una nova criptomoneda: el Croat català.

Llegeix més...

Han arribat les vacances de Nadal, temps per compartir amb la família i els amics tradicions que ens acompanyen any rere any en aquestes dates senyalades. Aquestes últimes setmanes de desembre, a l’Escola Arrels hem pogut viure també algunes tradicions nadalenques i activitats de lleure amb tota la comunitat educativa.

Llegeix més...

“LA MÚSICA ÉS L'ART MÉS DIRECTE, ENTRA PER L'OÏDA I VA AL COR.”

Durant tota la setmana, la música ha omplert la nostra escola d’instruments, partitures i cançons. Tot i que donem molta importància a la música durant tot l’any, és per Santa Cecília quan fem un petit reconeixement a aquest art.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 21

Go to top