Arrels

Un any més, un grup d’alumnes de 3r d'ESO i 1r de batxillerat de l'Escola Arrels han viscut una estada de 15 dies a l'estranger, aquest any a Cork (Irlanda).

Llegeix més...

 

Amb el juny arriba l’època de comiats i graduacions a l’escola. La primera d’enguany va ser el divendres 25 de maig, que els docents vam organitzar una vetllada especial i emotiva al Teatre Comarcal pels 35 alumnes que han acabat el batxillerat aquest curs i per les seves famílies.

Llegeix més...

Aquest semestre a l’escola hem tingut l’oportunitat de tenir un auxiliar de conversa, en Kyle Paisley, un noi d’Escòcia que ha participat en les activitats del centre aquests últims mesos i ha interactuat amb nosaltres especialment durant les classes d’anglès.

Llegeix més...

Com cada any els alumnes de 1r d’ESO de l’escola, en el marc de l’assignatura d’entrenament d’habilitats emprenedores, han finalitzat el projecte que clou tot un any d’aproximació al món de l’emprenedoria.

Llegeix més...

Enguany els alumnes de cicles formatius, amb l’objectiu de reforçar les unitats formatives relacionades amb l’emprenedoria, han tingut l’oportunitat de participar en unes sessions formatives molt innovadores, basant-se en el model de negoci SCOPE.

Llegeix més...

Durant aquest passat mes de maig, Catalunya Emprèn va organitzar una visita per a conèixer l'ecosistema emprenedor d'Àmsterdam. El programa oferia fins a 10 places per a professors universitaris i professors d'escoles de formació professional adherides a la xarxa d'emprenedoria. Un dels professors de la nostra escola va inscriure's al programa i fou seleccionat per assistir-hi.

Llegeix més...

Aquest juny l’alumnat que cursa 4t d’ESO tanca una etapa important de la seva vida, l’etapa d’ensenyament obligatori, i és per aquest motiu que han viatjat a París aquesta passada setmana acompanyats de professorat de l’escola.

Llegeix més...

El passat divendres 25 de maig el Casinet d’Hostafrancs va ser testimoni de l’emotiva gala de lliurament dels premis Tinter 2018, amb obres de poesia pel premi Pissiganya i de narrativa pel premi Sambori.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 26

Go to top