Arrels

El passat divendres 5 d’octubre vam viure una jornada especial a l’Escola Arrels. Com cada any en aquestes dates, vam celebrar la festa de la nostra escola, coincidint amb l’aniversari de la coronació de la Mare de Déu del Claustre, però aquesta vegada teníem també un altre motiu de celebració: el 25è aniversari del naixement de l’Escola Arrels.

Llegeix més...

Aquest semestre a l’escola hem tingut l’oportunitat de tenir un auxiliar de conversa, en Kyle Paisley, un noi d’Escòcia que ha participat en les activitats del centre aquests últims mesos i ha interactuat amb nosaltres especialment durant les classes d’anglès.

Llegeix més...

Dimecres 26 d'octubre a Arrels II vam organitzar una sessió de networking entre professorat de formació professional i agents relacionats amb l'emprenedoria en el nostre territori: tècnics de la Xarxa Emprèn (del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya i del Consell Comarcal del Solsonès), l’Associació d'Empresaris per al Solsonès i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Llegeix més...

Enguany els alumnes de cicles formatius, amb l’objectiu de reforçar les unitats formatives relacionades amb l’emprenedoria, han tingut l’oportunitat de participar en unes sessions formatives molt innovadores, basant-se en el model de negoci SCOPE.

Llegeix més...

 

Aquest mes de setembre l’Escola Arrels ha obert de nou les seves portes per començar un nou curs, un que es preveu molt celebrat per ser el 25è després de la unió de les tres escoles que van formar l’actual Escola Arrels. Aquests dies, doncs, uns 190 alumnes de l’ESO han començat el curs i uns 160 més hi cursaran estudis postobligatoris, ja sigui de batxillerat o algun dels cinc cicles formatius que ofereix el centre.

Llegeix més...

Aquest juny l’alumnat que cursa 4t d’ESO tanca una etapa important de la seva vida, l’etapa d’ensenyament obligatori, i és per aquest motiu que han viatjat a París aquesta passada setmana acompanyats de professorat de l’escola.

Llegeix més...

Un any més, un grup d’alumnes de 3r d'ESO i 1r de batxillerat de l'Escola Arrels han viscut una estada de 15 dies a l'estranger, aquest any a Cork (Irlanda).

Llegeix més...

 

Amb el juny arriba l’època de comiats i graduacions a l’escola. La primera d’enguany va ser el divendres 25 de maig, que els docents vam organitzar una vetllada especial i emotiva al Teatre Comarcal pels 35 alumnes que han acabat el batxillerat aquest curs i per les seves famílies.

Llegeix més...

Pàgina 1 de 26

Go to top